BMW GINA Light


La companyia automobilística alemana BMW, ha presentat el nou e innovador prototip BMW GINA Light Visionary Model. Un model que han sabut combinar a la perfecció un elegant disseny, prestacions deportives i luxoses.
Però el que realment vol mostrar BMW amb aquest prototip, són les prestacions i les possibilitats que poden arribar a tenir nous materials en la construcció de vehicles. Creant un xassís (de cables reforçats amb barres de fibra de carboni) cobert per tela (d'aspecte metàl·lic, gomós i fortament tensat). Mitjançant una sèrie d’impulsos electro-hidràulics, diversos motors empenyen el vehicle, de manera que el motor i els accessos als dipòsits queden descoberts a través de la carrosseria.
Una altra característica a destacar, són els fars, com si fossin dos ulls de veritat, sobren quan estan en ús i es tanquen quan no.
Tot junt resulta un prototip tan innovador com a revolucionari, potser massa futurista, però alguns dels seus usos es podrien convertir en realitat en un mig/llarg termini.






Us deixo amb un vídeo sobre aquest Gina Light Visionary Model.
https://www.youtube.com/watch?v=kTYiEkQYhWY

This entry was posted on martes, 1 de octubre de 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.